лютого 2013

21 лютого 2013

Пропозиції профспілок до Програми діяльності Уряду у сфері безпеки і гігієни праці.

На ряду з іншими, листом за підписом Голови ФПУ Ю.М. Кулика від 31 січня 2013 року №04-18/139-СПО, ФПУ направила до Кабінету Міністрів України низку пропозицій до Програми діяльності Уряду з питань охорони праці на 2013 рік.

13 лютого 2013

Виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України за участю фахівців департаменту охорони праці ФПУ підготовлено проект Порядку участі у проведенні і фінансуванні Фондом навчання і підвищення кваліфікації з питань охорони праці, який планується внести на чергове засідання правління Фонду.

12 лютого 2013

Постійно діючий семінар з питань промислової безпеки та охорони праці в 2013 році здійснює проект ДУ "ННДІПБОП"

Керівнику підприємства, начальнику служби охорони праці та промислової безпеки, представникам профспілок з питань охорони праці