січня 2014

31 січня 2014

Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки України підбито підсумки роботи за 2013 рік

529 січня 2014 року на засіданні колегії Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України розглянуто підсумки роботи Держгірпромнагляду України за 2013 рік та визначено завдання щодо подальшого вдосконалення наглядової діяльності у сфері промислової безпеки та охорони праці.

Взяли участь заступник Голови ФПУ – Українець С.Я. та радник Голови Профспілки працівників вугільної промисловості – Білуха Ю.М.

27 січня 2014

14 січня 2014

Міграційний профіль України

До Вашої уваги пропонується Міграційний профіль України, розроблений в рамках реалізації проекту технічного співробітництва МОП «Ефективне управління трудовою міграцією та її кваліфікаційними аспектами», який виконується Міжнародною організацією праці та Міжнародною організацією з міграції (далі-МОМ) у співпраці з Урядом України й соціальними партнерами (файл додається).

Департамент виробничої політики

та колективно-договірного регулювання

09 січня 2014

ГІГІЄНІЧНУ КЛАСИФІКАЦІЮ ПРАЦІ – ПОГОДЖЕНО

images 7

В результаті напруженої роботи членських організацій СПО та ФПУ погоджено проект нової редакції Гігієнічної класифікації праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів виробничого середовища, важкості та напруженості трудового процесу.