18 липня 2014

Про навчання з питань охорони праці

imagesДепартамент охорони праці ФПУ провів 9 та 15 липня 2014 р. чергові семінари-навчання з питань охорони праці та охорони здоров’я для фахівців та представників профспілок що проходять планові навчання з підвищення кваліфікації в Українському центрі підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства Державного агентства лісових ресурсів України.

На семінарах розглянуто питання законодавства у сфері гігієни праці, профілактики виробничого травматизму на виробництві та співпраця з медико-соціальною експертною комісією, статистику професійних захворювань та виробничого травматизму, вплив загальних захворювань на зростання профзахворювань та травматизм, застосування Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій, Порядку розслідування нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, практичні навички надання першої домедичної допомоги постраждалим внаслідок виробничих аварій.