26 вересня 2014

Проведено чергове семінар-навчання з безпеки та гігієни праці

imagesДепартамент охорони праці ФПУ продовжує практику проведення семінарів-навчань для фахівців та представників профспілок з охорони праці, працівників, що проходять планові навчання з підвищення кваліфікації.

24 вересня цього року на запрошення керівництва Українського центру підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства Державного агентства лісових ресурсів України був проведений семінар-навчання за темами: «Психологія безпеки праці. Гігієна праці та виробнича санітарія. Медичне обслуговування працівників на виробництві. Профілактика професійних отруєнь і захворювань», «Надання долікарняної допомоги потерпілим», «Санітарно-побутове обслуговування працівників» для групи з 22 працівників-фахівців з охорони праці, голів комісій з питань охорони праці державних лісогосподарських підприємств різних регіонів України. Семінар провів завідувач відділу охорони здоров’я – довірений лікар ФПУ Легков В.А.