31 жовтня 2014

Проведено чергове навчання

imeДепартамент охорони праці продовжує співпрацю з галузевими навчально-методичними установами у проведенні семінарів-навчань з питань охорони праці та охорони здоров’я для фахівців різних галузей, представників профспілок з охорони праці та працівників, що проходять планові навчання з охорони праці та підвищення кваліфікації.

30 жовтня цього року на запрошення керівництва Українського центру підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства Державного агентства лісових ресурсів України був проведений черговий семінар-навчання за темами: «Психологія безпеки праці. Гігієна праці та виробнича санітарія. Медичне обслуговування працівників на виробництві. Профілактика професійних отруєнь і захворювань», «Надання долікарняної допомоги потерпілим», «Санітарно-побутове обслуговування працівників» для групи з 22 працівників, фахівців з охорони праці, голів профкомів виборних органів первинних профспілкових організацій державних лісогосподарських підприємств різних регіонів України. Семінар провів завідувач відділу охорони здоров’я – довірений лікар ФПУ Легков В.А.