25 травня 2015

В ФПУ УСПІШНО РЕАЛІЗОВАНО НАВЧАЛНИЙ ПРОЕКТ У СФЕРІ ОХОРОНИ ПРАЦІ

118 - 20 травня 2015 року  на базі Академії праці Федерації профспілок  України (18-19 травня), готелю «Братіслава» (20 травня) в рамках проекту технічного співробітництва LO-TCO «Зміцнення потенціалу профспілок ЮВЕ і СНД» , договору між Федерацією профспілок України (ФПУ) та Міжнародною конфедерацією профспілок (МКП) і за підтримки ДП «Редакція журналу «Охорона праці», відбувся семінар-тренінг «Підвищення впливу профспілок на прийняття рішень роботодавцями і урядовими структурами з питань забезпечення безпеки праці і здоров’я працівників» в якому взяли участь технічні (головні технічні) інспектори праці профспілок, інші представники профспілок з охорони праці (від територіальних і всеукраїнських об’єднань, первинних профспілкових організацій), науковці, представники  об’єднань роботодавців, державних органів влади та міжнародні експерти по системам менеджменту у сфері безпеки і гігієни праці.