22 квітня 2016

До Верховної Ради України внесено доопрацьований проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оплати праці працівників

Як повідомлялося раніше ( http://www.fpsu.org.ua/napryamki-diyalnosti/sotsialnij-zakhist/9930-profspilkova-robocha-grupa-iz-zaprovadzhennya-minimalnikh-garantij-v-oplati-pratsi-za-galuzevoyu-oznakoyu-informue ), 23.03.2016 року за № 4291 народним депутатом Дроздиком О.В. у Верховній Раді України зареєстровано проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оплати праці працівників», спрямований на підвищення рівня оплати праці працівників у певних галузях економіки, який за висновками профспілкових фахівців потребував доопрацювання.

21.04.2016 року на сайті Верховної Ради України розміщено доопрацьований проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оплати праці працівників (за реєстраційним № 4291) ( http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=58496 ).