липня 2016

25 липня 2016

ПРОЖИТКОВИЙ МІНІМУМ В ЦІНАХ ЧЕРВНЯ 2016 РОКУ

Відповідно до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах червня 2016 року у розрахунку на місяць на одну особу становив 2683 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб – 2900 грн), для дітей віком до 6 років – 2644 грн, для дітей віком від 6 до 18років – 3177 грн, для працездатних осіб – 2767 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб – 3141 грн), для осіб, які втратили працездатність, – 2262 гривні (розрахунки додаються).

21 липня 2016

Бюджет-2017: профспілкові пропозиції

В рамках соціального діалогу та відповідно до Порядку участі представників сторін соціального діалогу у формуванні бюджетної політики (затвердженого Президією Національної тристоронньої соціально-економічної ради), СПО об'єднань профспілок направлено Міністерству фінансів України пропозиції до проекту Державного бюджету України на 2017 рік.
       Зазначені пропозиції стосуються соціально значущих аспектів головного кошторису країни, таких як оплата праці, зайнятість, соціальний захист, охорона праці, направлених на забезпечення посилення соціального захисту, поліпшення добробуту населення.

02 липня 2016