жовтня 2016

07 жовтня 2016

НОВІ ЗМІНИ У ПОРЯДКУ ПРИЗНАЧЕННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ

08 вересня 2016 року прийнята постанова Кабінету Міністрів України № 635 «Про внесення змін до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива».

Внесеними змінами, зокрема, передбачено:

05 жовтня 2016

ПРО ЦІНУ НА ПРИРОДНИЙ ГАЗ

Постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2015 №758 затверджено  Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу (відносини у перехідний період).

Згідно зазначеного Положення ціни на природний газ для побутових споживачів і релігійних організацій до 31 березня 2017 року встановлюються окремим рішенням Кабінету Міністрів України.

Уряд прийняв рішення впорядкувати ціни на природний газ для споживачів та встановити ціну природного газу - як товару - на рівні 100% паритету до ціни імпортованого природного газу.

Ознаймитися з матеріалами детальніше можна тут.

Департамент захисту соціально-економічних прав