лютого 2017

24 лютого 2017

ПРОЖИТКОВИЙ МІНІМУМУ В ЦІНАХ СІЧНЯ 2017 РОКУ

Відповідно до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах січня 2017 року у розрахунку на місяць на одну особу становив 2729 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб – 3127 грн), для дітей віком до 6 років – 2636 грн, для дітей віком від 6 до 18 років – 3197 грн, для працездатних осіб – 2815 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб – 3497 грн), для осіб, які втратили працездатність, – 2318 гривень (розрахунки додаються).

16 лютого 2017

ПРО ВИКОНАННЯ РІШЕННЯ ТРУДОВОГО АРБІТРАЖУ у лютому 2017 року

З метою захисту конституційних прав працівників на працю, достатній рівень життя та своєчасне отримання заробітної плати СПО об'єднань профспілок у відповідності до норм Закону України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)» висунув вимоги, а в подальшому прийняв рішення про вступ у колективні трудові спори (конфлікти) на національному рівні з Кабінетом Міністром України та СПО сторони роботодавців.

01 лютого 2017

ДИНАМІКА ТА СТАН ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ У ГРУДНІ 2016 РОКУ

Динаміка середньої заробітної плати та динаміка заборгованості з виплати заробітної плати у грудні 2016 року.

Департамент захисту соціально-економічних прав

апарату ФПУ