серпня 2017

30 серпня 2017

29 серпня 2017

ДЕРЖСТАТ ІНФОРМУЄ

Державна служба статистики України надала для використання в роботі статистичну інформацію щодо заборгованості з виплати заробітної плати станом на 1 липня 2017 року, що утворена на підприємствах і в організаціях з часткою державної власності понад 50 відсотків, за видами економічної та промислової діяльності та по регіонах  (додається).

Департамент захисту соціально-економічних прав
апарату ФПУ

28 серпня 2017

ПРОЖИТКОВИЙ МІНІМУМ В ЦІНАХ ЛИПНЯ 2017 РОКУ

Відповідно до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах липня 2017 року у розрахунку на місяць на одну особу становив 3 035,34 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб та військового збору – 3 483,29 грн), для дітей віком до 6 років – 2 876,78 грн, для дітей віком від 6 до 18 років – 3 491,01 грн, для працездатних осіб – 3 150,30 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб та військового збору – 3 913,42 грн), для осіб, які втратили працездатність, – 2 562,43 гривень (розрахунки додаються).

01 серпня 2017

У Верховній Раді України зареєстровано профспілкові законопроекти щодо посилення захисту працівника у випадку затримки виплати заробітної плати

З метою захисту соціально-економічних прав працівників та членів їх сімей та підвищення рівня реальних трудових доходів до рівня стандартів ЄС Президією ФПУ (постанова № П–9–6 від 22.06.2017) та СПО об'єднань профспілок (рішення № 39-2 від 10.07.2017) схвалені проекти законів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо оплати праці та здійснення контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення виконавчими органами міських рад міст обласного значення та об'єднаних територіальних громад)» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту працівника у випадку затримки виплати заробітної плати».

У ВЕРХОВНІЙ РАДІ УКРАЇНИ ЗАРЕЄСТРОВАНО ПРОФСПІЛКОВИЙ ЗАКОНОПРОЕКТ ЩОДО ОПЛАТИ ПРАЦІ

ПРОЖИТКОВИЙ МІНІМУМ В ЦІНАХ ЧЕРВНЯ 2017 РОКУ

Відповідно до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах червня 2017 року у розрахунку на місяць на одну особу становив 3050 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб – 3 499 грн), для дітей віком до 6 років – 2 902 грн, для дітей віком від 6 до 18 років – 3 522 грн, для працездатних осіб – 3159 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб – 3 924 грн), для осіб, які втратили працездатність, – 2 580 гривень (розрахунки додаються).