листопада 2017

24 листопада 2017

ВРАХОВАНО ПРОФСПІЛКОВІ ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ПРОЖИТКОВОГО МІНІМУМУ НА 2018 РІК

Комітетом Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення на своєму засіданні 15 листопада 2017 року прийнято рішення щодо формування прожиткового мінімуму на 2018 рік і кореляцію його розміру з фактичними споживчими цінами, врахувавши при цьому позицію профспілок (рішення додається).

Департамент захисту соціально-економічних прав апарату ФПУ

ПРОЖИТКОВИЙ МІНІМУМ В ЦІНАХ ЖОВТНЯ 2017 РОКУ

Відповідно до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах жовтня 2017 року у розрахунку на місяць на одну особу становив 3 017 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб та військового збору – 3 460 грн), для дітей віком до 6 років –2 898 грн, для дітей віком від 6 до 18 років – 3 534 грн, для працездатних осіб – 3 115 грн (з урахуванням суми обов’язкових платежів відповідно до чинного законодавства – 3 870 грн), для осіб, які втратили працездатність, – 2 544 гривень

01 листопада 2017