ДЕРЖСТАТ ІНФОРМУЄ

Державна служба статистики України надала для використання в роботі статистичну інформацію щодо заборгованості з виплати заробітної плати станом на 1 липня 2017 року, що утворена на підприємствах і в організаціях з часткою державної власності понад 50 відсотків, за видами економічної та промислової діяльності та по регіонах  (додається).   Департамент захисту соціально-економічних прав апарату ФПУ

У Верховній Раді України зареєстровано профспілкові законопроекти щодо посилення захисту працівника у випадку затримки виплати заробітної плати

З метою захисту соціально-економічних прав працівників та членів їх сімей та підвищення рівня реальних трудових доходів до рівня стандартів ЄС Президією ФПУ (постанова № П–9–6 від 22.06.2017) та СПО об'єднань профспілок (рішення № 39-2 від 10.07.2017) схвалені проекти законів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо оплати праці та здійснення контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення виконавчими органами міських рад міст обласного значення та об'єднаних територіальних громад)» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту працівника у випадку затримки виплати заробітної плати».

[ Детальніше: У Верховній Раді України зареєстровано профспілкові законопроекти щодо посилення захисту... ]

[ Детальніше: У ВЕРХОВНІЙ РАДІ УКРАЇНИ ЗАРЕЄСТРОВАНО ПРОФСПІЛКОВИЙ ЗАКОНОПРОЕКТ ЩОДО ОПЛАТИ ПРАЦІ ]