ДИНАМІКА ТА СТАН ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ У БЕРЕЗНІ 2017 РОКУ

Динаміка середньої заробітної плати та динаміка заборгованості з виплати заробітної плати у березні 2017 року.   Департамент захисту соціально-економічних прав апарату ФПУ

ДИНАМІКА ТА СТАН ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ У ЛЮТОМУ 2017 РОКУ

Динаміка середньої заробітної плати та динаміка заборгованості з виплати заробітної плати у лютому 2017 року.   Департамент захисту соціально-економічних правапарату ФПУ

ПРО ВИКОНАННЯ РІШЕННЯ ТРУДОВОГО АРБІТРАЖУ У БЕРЕЗНІ 2017 року

З метою захисту конституційних прав працівників на працю, достатній рівень життя та своєчасне отримання заробітної плати СПО об’єднань профспілок у відповідності до норм Закону України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)» висунув вимоги, а в подальшому прийняв рішення про вступ у колективні трудові спори (конфлікти) на національному рівні з Кабінетом Міністром України та СПО сторони роботодавців.

[ Детальніше: ПРО ВИКОНАННЯ РІШЕННЯ ТРУДОВОГО АРБІТРАЖУ У БЕРЕЗНІ 2017 року ]

РОЗ’ЯСНЕННЯ МІНСОЦПОЛІТИКИ ЩОДО ПРОБЛЕМНИХ ПИТАНЬ З РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАКОНУ УКРАЇНИ №1774-VIII ВІД 06.12.2016

На звернення Федерації профспілок України до Міністерства соціальної політики з проханням надати роз'яснення щодо проблемних питань з реалізації Закону України №1774-VIII від 06.12.2016 електронною поштою отримано відповідь міністерства (лист додається).

[ Детальніше: РОЗ’ЯСНЕННЯ МІНСОЦПОЛІТИКИ ЩОДО ПРОБЛЕМНИХ ПИТАНЬ З РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАКОНУ УКРАЇНИ №1774-VIII ВІД... ]