Проведення навчання – завжди актуально!

imВідділом охорони здоров'я Департаменту охорони праці апарату ФПУ на запрошення керівництва Київської міської станції швидкої медичної допомоги та медицини катастроф підготовлено та 12 вересня 2014 року буде проведено семінар-навчання на тему «Профілактика професійних ризиків зараження працівників на соціально-небезпечні хвороби (туберкульоз, ВІЛ/СНІД, вірусні гепатити) при виконанні професійних обов’язків» з активістами профспілкової організації працівників охорони здоров'я Київської міської станції швидкої медичної допомоги та медицини катастроф (КШМДМК). На семінарі передбачається навчання чергової групи профспілковців – медиків.

Проведення семінару дасть змогу поглибити знання щодо питань першої медичної допомоги працівникам, які отримали травми, послідовності дій медичних працівників щодо реєстрації випадків виробничих травм, небезпечних щодо інфікування ВІЛ/СНІД, положень законодавства щодо соціальних гарантій постраждалим під час виробничих аварій, статистики зазначених захворювань, заходів профілактики поширення соціально-небезпечних (ВІЛ/СНІД, вірусні гепатити, туберкульоз) та професійних захворювань у сфері праці, заходів охорони праці під час надання медичної допомоги та організації тощо.

Семінар буде проводити завідувач відділу охорони здоров’я – довірений лікар ФПУ Легков В.А.

Департамент охорони праці апарату ФПУ